Iedereen die Cristiano Ronaldo volgt op Instagram weet dat deze top voetballer graag poseert bij een dure sportauto. En, in de meeste gevallen zijn die sportauto´s dan ook van hem. Cristiano Ronaldo heeft een collectie van meer dan twintig peperdure en exclusieve sportauto’s. Hoeveel al die sportauto´s waard zijn durven wij niet eens over na te denken.

BMW M6


De M6 is een van de eerste auto’s die Ronaldo kocht toen hij nog bij Manchester United speelde. Het kostte hem toen zo rond de £100,00. Nog bescheiden als je het vergelijkt met de sportauto´s die erna kwamen. Deze BMW M6 is het basismodel met een krachtige V10 motor.

Rolls Royce Phantom


Veel beroemdheden houden van een Rolls Royce. Het is de ultieme luxe auto. De meeste celebs hebben een Rolls Royce met chauffeur. Ronaldo niet. Die rijdt er zelf graag in. Niet dat hij hem heel vaak rijdt, hij heeft zoveel keuze natuurlijk.

Bugatti Chiron


Als je ziet hoeveel foto´s Ronaldo met zijn favoriete Bugatti heeft gemaakt, dan is wel duidelijk dat dit een van zijn favoriete sportauto´s is. Het is tevens ook de duurste sportauto in de collectie van de Portugese voetballer. Het schijnt dat Ronaldo meer dan €4.000.000 neertelde voor zijn droom sportauto. Er zijn slechts 500 exemplaren gebouwd van dit Chiron model.

De Ferrari´s van Ronaldo

Net als veel celebs, heeft ook Ronaldo een zwakke spot voor Ferrari. Zover wij weten heeft hij er minimaal drie in zijn garage staan. De 599 GTO, F430 en 599 GTB. Tien jaar geleden overleefde Ronaldo een ernstig auto ongeluk met een Ferrari. Desondanks is zijn liefde voor dit racemonster er niet minder om geworden.