Ben je op zoek naar een gemakkelijke en stressvrije manier om online meubels te kopen? Dan ben je bij Klarna aan het juiste adres! Klarna is een innovatieve dienst die het online kopen van meubels een stuk eenvoudiger maakt. In dit artikel gaan we dieper in op de vele voordelen en tips van Klarna. Zo kom jij erachter of Klarna ook de beste betaalmethode voor jou is.

Wanneer je online iets koopt, kun je met Klarna je aankoop achteraf betalen zonder dat je direct het volledige bedrag hoeft over te maken. Bij het afrekenen in een online winkel selecteer je gewoon Klarna als betaalmethode en vervolgens kun je je aankoop in termijnen betalen. Als je een grote aankoop doet, dan kan het voor jezelf handig zijn om de betaling over een periode te spreiden. Natuurlijk is het ook mogelijk om het bedrag in een keer af te betalen. Het is maar net wat je zelf wilt. Lees meer over hoe de betaling bij Klarna precies werkt later in dit artikel.

Klarna biedt ook de optie om te shoppen met een virtuele creditcard waarmee je veilig en eenvoudig online kunt betalen. Je hoeft alleen je persoonlijke gegevens en adres in te vullen en de virtuele creditcard is gelijk klaar voor gebruik.

Nog meer voordelen waarom Klarna een fijne betaalmethode is om te gebruiken als je meubels koopt, lees je hieronder.

Gemakkelijke betaling

Met Klarna kun je gemakkelijk en snel betalen voor je aankopen. Je hebt geen gedoe met betaalmethoden of betalingsbevestigingen. Klarna maakt het online kopen van meubels zo eenvoudig als maar kan. Het enige wat je hoeft te doen, is het aankoopproces te voltooien en de factuur via Klarna te betalen. Het is net zo eenvoudig als het doen van een online aankoop met een creditcard. Zoals eerder gezegd kun je bij Klarna achteraf betalen. Ben je dus niet zeker van je aankoop of wil je zeker weten dat je product thuis aankomt, voordat je betaalt? Dan kan dat. Dit is vooral handig bij grotere en duurdere aankopen, zoals meubels. Via de bijbehorende app betaal je dan uiteindelijk het bedrag dat bij de winkel nog open staat. Makkelijker kan het niet.

Flexibele betaling

Bij Klarna kun je kiezen voor een aangepaste betalingsmethode die bij je past. Je kunt kiezen voor een eenmalige betaling of voor een betaling in termijnen. Hierdoor hoef je niet meteen een groot bedrag uit te geven en kun je in stappen betalen. Dit maakt het online kopen van meubels een stuk toegankelijker. Heb je net bijvoorbeeld een andere grote uitgave gehad, maar weet je dat je snel weer uitbetaald krijgt? Dan is het een fijne optie om in termijnen te betalen. Je weet namelijk zeker dat je het geld zal hebben, maar dat het even duurt voordat je het totaalbedrag van je bestelling kunt betalen. In termijnen betalen is daarom een goede optie.

Veilige betaling

Klarna beschermt jouw financiële informatie en zorgt voor een veilige betaling. Je hoeft je geen zorgen te maken over frauduleuze activiteiten of identiteitsdiefstal. De betaalmethode gebruikt geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat jouw informatie altijd veilig is. Daarbij zijn er talloze webshops in Nederland die deze betaalmethode aanbieden. Dit zouden deze winkels niet doen als Klarna niet betrouwbaar was. Maak je dus vooral geen zorgen en kies voor de beste betaaloptie die bij jou past. Naast dat je in online winkels kunt betalen met Klarna, is het ook mogelijk om geld over te maken naar online portemonnees. Denk dan bijvoorbeeld aan online kansspelen waar je geld moet overmaken om te kunnen spelen. Wil je meer weten over het gebruik van Klarna bij online casino’s? Lees dan meer informatie op time2play.com/nl.

Geen verrassingen

Met Klarna weet je altijd precies wat je moet betalen voor je aankopen. Er zijn geen verrassende kosten of extra vergoedingen. Je betaalt precies wat je ziet en dat maakt het online kopen van meubels een stuk transparanter. De enige keren dat het mogelijk is dat je meer moet betalen, is als je je betalingstermijn overschrijdt. Je krijgt van tevoren wel nog een aantal betalingsherinneringen die de kans kleiner maken dat je vergeet te betalen. Betaal je dus gewoon binnen de termijn, dan hoef je geen rekening te houden met eventuele rente.

Makkelijk in gebruik

Klarna is ontworpen om op een makkelijke manier een betaling te voldoen. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken en je betalingsvoorkeuren in te stellen. Daarna kun je eenvoudig en snel online meubels kopen zonder zorgen.

Klarna is over het algemeen een heel fijne betaalmethode om te kiezen als je meubels koopt. Je kunt achteraf betalen, in termijnen of in één keer. Bij meubels is het extra handig, omdat het vaak een lange tijd duurt voordat je alles in huis hebt. Meubels moeten worden besteld en op maat worden gemaakt waar veel tijd in gaat zitten. Ga je dus verhuizen en moet je alle meubels nieuw kopen? Dan is Klarna de beste en makkelijkste betaalmethode voor jou.