Als u denkt dat opslagruimtes alleen voor persoonlijk gebruik zijn, is het misschien tijd om er nog eens naar te kijken. Of u nu een klein bedrijf heeft, een groeiend bedrijf, een non-profit bedrijf of een hobby, er zijn veel voordelen verbonden aan het bezitten van een opslagruimte. En wat u ook nodig hebt, Self Storage Plus kan u helpen. Bekijk hieronder de 7 voordelen van inboedel opslag voor kleine bedrijven van Huureenbox.

7 voordelen van een opslagruimte voor bedrijven

Minder rommel op uw werkruimte

Als u vanuit uw huis of een klein kantoor werkt, is er niet veel nodig om rommel op te stapelen. Dat kan het moeilijk maken om de dingen te vinden die je nodig hebt wanneer je ze nodig hebt. Door de spullen die u niet vaak gebruikt op te slaan in een bedrijfs opslag, kunt u de broodnodige ruimte overhouden voor de spullen die u elke dag gebruikt.

Meer geavanceerde beveiliging

 Als uw kleine onderneming of non-profit bedrijf vanuit uw huis werkt, beschikt u misschien niet over de nodige veiligheidsmaatregelen om uw apparatuur en/of inventaris te beschermen. Een self storage faciliteit heeft extra beveiligingsniveaus zoals videobewaking en een poort. 

Een gemakkelijkere manier om uit te breiden

 U droomt er waarschijnlijk van om uw bedrijf uit te breiden. Maar groeien betekent uiteindelijk een grotere ruimte nodig hebben. In plaats van elke paar jaar te moeten verhuizen, kan een self storage faciliteit helpen. Naarmate u groeit, kunt u vierkante meters vrijmaken door onnodige zaken zoals oude dossiers en ongebruikte kantoorapparatuur op te slaan. Op die manier kunt u zo lang als nodig is in dezelfde ruimte blijven werken. Opslag is ook een goede optie als u inkrimpt en kantoormeubilair moet opslaan.

Een meer rendabele manier om ruimte toe te voegen

Wanneer uw bedrijf of nevenproject uitbreidt, hebt u meer ruimte nodig. Maar het huren van extra kantoorruimte kan meer kosten per vierkante meter dan de kosten van een opslagruimte. Bovendien hebben we verschillende opslagruimtes, zodat u precies de ruimte kunt toevoegen die u nodig hebt.

Bewaar kopieën op een andere locatie

Als bedrijf moet u waarschijnlijk kopieën van documenten beschikbaar houden om juridische redenen. In plaats van documenten op locatie te bewaren, voor het geval u ze nodig heeft, biedt een opslagruimte u een veilige plaats om ze op te slaan terwijl u meer ruimte in uw kantoor of huis creëert. 

Meer ruimte voor overtollige inventaris

Als u een detailhandelsbedrijf runt, weet u dat mensen geen dingen kopen die ze niet zien, dus het vinden van de juiste balans tussen opslag- en display ruimte is van vitaal belang. Bedrijfsopslag kan u helpen uw inventaris te beheren door opslagruimte om te zetten in display ruimte. En als de seizoensvoorraad verandert, hebt u een plek om uw nieuwe voorraad te bewaren totdat u klaar bent om deze te verplaatsen.

Gemak

Met opslag voor kleine bedrijven hebt u gemakkelijk toegang tot alle artikelen van uw bedrijf, ook al zijn ze niet in uw bedrijf opgeslagen.