Zit jij veel in de auto voor jouw werk, om bijvoorbeeld klanten of werklocaties te bezoeken? Dan is het als startende ondernemer handig om een zakelijke auto te kopen of te leasen op basis van financial lease. Gelukkig is er veel aanbod op de markt wat betreft zakelijke auto’s, maar als jij liever gezien wordt in een sportief model kun je de onderstaande lijst eens checken.

1 Volvo XC40

De zakelijke rijders onder ons zullen niet raar opkijken dat de Volvo XC40 in deze lijst staat. Naast zijn sportieve uiterlijk staat de Volvo bekend om zijn veiligheid en zijn grote comfort waar je ‘u’ tegen zegt. Ook is deze auto praktisch ingedeeld voor als jij als ondernemer veel materialen bij je moet hebben. In deze auto kom jij zeker representatief voor de dag als jij op een dag veel klanten moet bezoeken.

2 Audi A3

Met zijn strakke uiterlijk, zijn frisse uitstraling en natuurlijk de sportieve look maken de Audi A3 compleet. Het is een luxe auto die niet te veel ruimte in beslag neemt. Ideaal als je vaak in grote steden moet toeren door de smalle straatjes. Al met al is de Audi A3 een geliefde auto onder de ondernemers, maar ook als tweedehands auto. De Audi A3 financial lease je al vanaf 169 euro per maand.

3 Tesla Model 3

Begin 2019 kwam de Tesla Model 3 eindelijk in Nederland. Na lang wachten begint de Tesla steeds betaalbaarder te worden. De Tesla is vooral geliefd bij ondernemers. Dat is ook niet zo gek, want de Tesla ziet er extreem sportief uit. Bovendien ervaar je in de Tesla het ultieme rijcomfort en zul je kunnen genieten van de vele technische snufjes. Zo worden die lange ritten van Groningen naar Maastricht toch nog ietsje dragelijker, gelukkig. 

4 Audi A5

De grote broer van de Audi A3, namelijk de Audi A5, verdient ook een plek in deze lijst. De Audi A5 is alleen een stukje groter dan de A3, maar dat is voor veel zakelijke rijders geen probleem. Deze auto straalt professionaliteit, sportiviteit en klasse uit. We kunnen wel zeggen dat de Audi A5 een allrounder is wat betreft een goede zakelijke auto waarmee je representatief op de zaak kunt komen. De Audi A5 financial lease je al vanaf 220 euro per maand.

5 Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is veel te zien op de Nederlandse wegen. Veel ondernemers kiezen voor de Volkswagen Golf: niet alleen om zijn sportieve uiterlijk, maar ook is de Golf een enorm comfortabele auto voor lange ritten. Vooral zakelijke rijders op basis van financial lease maken gebruik van de Duitse auto. Ook is de Volkswagen Golf extreem zuinig. Minder belastend voor het milieu, maar natuurlijk ook voor jouw portemonnee. Dat is een fijne win-winsituatie.