Een film downloaden is tegenwoordig een fluitje van een cent. Met een simpele torrent downloader heb je toegang tot de nieuwste films en series. En dat zonder te betalen. Soms kan het downloaden traag zijn, en het is dus handig om een goede en efficiënte torrent downloader te gebruiken. Dit zijn de drie beste torrent downloaders van dit moment:

Bijna iedereen gebruikt uTorrent


uTorrent is al jaren een van de meest populairste torrent downloaders. Allereerst omdat dit een ongelooflijk kleine applicatie is. Je hebt het in luttele secondes gedownload. Verder is deze torrent downloader krachtig en super compleet. Je kan bepaalde downloads prioriteit geven, downloads plannen, streamen, afspelen en je kan de downloader aanvullen met een verscheidenheid aan plug-ins.

WebTorrent streamt meteen


De meeste mensen gebruiken een P2P torrent downloader om films te downloaden. Films zijn vaak hele grote bestanden, zeker als je kwaliteit wilt. Dat kan soms best wel even duren totdat de hele film gedownload is. Heb jij geen geduld hiervoor? Dan is WebTorrent de downloader voor jou.
Zodra er een deel van het bestand is gedownload, kan je via deze app het filmbestand meteen al beginnen te streamen. Je hoeft dus niet te wachten totdat alles op jouw pc staat. In de app heb je een handig bedieningsmenu om de films tijdens het downloaden al af te spelen. Het is als het ware een torrent downloader en videospeler in één.

Transmission voor Apple

Als jij een MacBook hebt dan wordt aangeraden de Transmission torrent downloader te gebruiken. Ook dit is een ongelooflijk lichte applicatie. Transmission maakt bovendien optimaal gebruik maakt van mac OS systeem. Deze app optimaliseert de instellingen automatisch op basis van je internetverbinding en downloadt de benodigde torrent bestanden super efficiënt. De downloader doet zijn werk op de achtergrond en gebruikt zeer weinig computer power.